De horeca mag van de overheid onder strikte voorwaarden deels weer open. Wij hebben er erg veel zin in en aan alle berichtjes te merken jullie ook. We hebben echter maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Om onze gasten zo goed als mogelijk te kunnen ontvangen zijn wij 6 dagen in de week geopend. Wij werken op een manier die volgens het protocol van onze branchevereniging geoorloofd is. De bedoeling van dit protocol is dat wij op een verantwoorde wijze weer open kunnen gaan en dat de kans op besmetting tot een minimum wordt beperkt.

De overheid heeft bepaald dat wij bij binnenkomst een gezondheidscheck moeten afnemen. Indien u, een tafelgenoot of een gezinslid gezondheidsklachten heeft (gehad) kan de reservering niet doorgaan.

De richtlijnen vanuit de overheid zijn voortdurend in beweging en dat kan betekenen dat wij onze werkwijze ook weer moeten aanpassen. Als dat het geval is dan vragen wij hiervoor uw begrip. De komende maanden zijn wij minder flexibel dan u van ons gewend bent.

We hopen op uw begrip en vragen u op tijd te reserveren via 0299-681371 of via het reserveringsformulier.

overons